Välkommen till Borås Night Trail den 27 Augusti 2016!

Borås Night Trail är ett nytt unikt löplopp där du en sommarkväll ger dig ut och springer på stigar i skogen kring Borås. Upplevelsen av mörkret i skogen ihop med alla löpares lampor och den fysiska utmaningen kommer vara oförglömlig.

Det kommer finnas två olika banlängder; en 6 km och en 15 km. Banan kommer bjuda på fin terräng med några ordentliga kuperingar och har vi tur kanske vi kan höra vargarna yla från Borås djurpark som ligger i närheten.

Varje löpare kommer behöva ha en pannlampa då banan inte kommer vara upplyst på något annat sätt. Testa gärna lampan innan loppet så du känner dig bekväm med hur mycket ljus du får och hur länge den räcker. Bansträckningen kommer vara väl utmärkt med marschaller, reflexer och snitslar så det enda du som löpare ska hålla ordning på är att njuta till fullo under din löptur i sommarnatten.

Gör er redo för en riktigt häftig löpupplevelse!