Stort Tack!

Igår vid den här tiden var 75 löpare ute i skogen med pannlampa på huvudet och sprang världspremiären av Borås Night Trail. Det var fantastiskt att se hur glada alla deltagare var innan start och det kändes som många var påväg att ge sig ut på någonting helt nytt – löpning i mörker.

När båda starterna hade gått och samtliga löpare sprungit runt den blanka kypesjön i ett häftigt pärlband av pannlampor tror jag vi alla i projektgruppen andades ut. Det hade blivit exakt så häftigt och effektfullt som vi hade hoppats när vi för många månader sedan satte den här bollen i rullning. Och det bästa är – det hade inte blivit någonting utan er löpare som förverkligade den här upplevelsen med oss.

För att vi ska kunna minnas i ett helt år hur häftigt det var igår finns det nu lite bilder under en flik här på hemsidan. Det finns också en utvärdering som ni gärna får svara på så vi kan bli ännu bättre till nästa år.

Så. Sist men inte minst. Stort tack till alla deltagare, alla funktionärer, all publik och alla som snackat om det här fram tills igår. Utan er hade det inte varit möjligt att förverkliga vår vision om att göra löpning i mörker till det nya svarta.

Vi ses nästa år!