Team Offtrail Running vann lagtävlingen

Det glada gänget på bilden nedan är Night Teamet Offtrail Running vann vår Night Team tävling och fick pris från vår sponsor XL-Bygg Norrby Trä. Förutsättningarna var att det lag med lägst totala placering (fyra placeringar räknas) vinner.

Foto 2017-08-27 03 00 20

Offtrail Running bestod av fjolårets segrare i Herr 15km Benjamin Edlund tillsammans med Cornelia Blomberg, Mikael Kaxe, Anders Eliasson och Mikael Nord.

Fick ni inte nog av traillöpning på tävlingen kan vi starkt rekommendera att prova Offtrail. Såhär skriver Offtrail om sig på sin hemsida, offtrail.me:

Konceptet bygger på att vem som helst, oavsett tidigare skogserfarenhet, ska få chansen att uppleva de fantastiska träningsförutsättningar som den svenska naturen erbjuder. Som deltagare på OFFTRAIL Running-pass får du chans att bli guidad bortom stigar och vägar året runt av en erfaren orienterare i det tempo du själv önskar.